Mellnagyobbítás

budapest-mellplasztika
A mell a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma, természetes, hogy mindannyian csodás dekoltázsra vágyunk. A mellek méretének növelésére, az aszimmetria esetleges megszüntetésére, a gyermekvállalás után szükséges korrekciókra nyújt megoldást az implantátummal történő mellnagyobbítás.

Mellnagyobbítás előtt

A mellműtét előtt nélkülözhetetlen a plasztikai sebésszel való személyes találkozó. A konzultáció során megnézheted a különféle mellimplantátumokat, kipróbálhatod, hogy melyik mellimplantátum a legmegfelelőbb számodra. A plasztikai sebész az egyéni adottságaidat, a mell felépítését és az elképzeléseidet egyaránt figyelembe veszi az implantátum méretének és típusának kiválasztásakor.
A mellnagyobbítás előtt bizonyos vizsgálatokon szükséges részt venned, hogy fény derüljön esetleges egészségügyi problémáidra, amelyek befolyásolhatják a mellplasztikádat. Jó hír, hogy nemcsak a mellműtét és a plasztikai konzultáció történik a Budapest Plasztikai Intézetben, hanem az előzetes vizsgálatok is.
Mellplasztika előtt a plasztikai sebész általában laborvizsgálatokat, EKG, röntgen, mellultrahang és mammográfia vizsgálatokat kér. A mellnagyobbítás előtti napokban fontos a megfelelő életmód, hogy elősegítsd a megfelelő gyógyulást: ne dohányozz, egyél könnyű ételeket, igyál sok folyadékot és fogyassz vitaminokat.

Mellnagyobbítás műtét

A mellnagyobbítás minden esetben altatásban történik, mely során a plasztikai sebész a mell hiányzó térfogatát mellimplantátummal pótolja. A mellplasztika általában egy-másfél órát vesz igénybe. A Budapest Plasztikai Intézetben használt mellimplantátumok a legkorszerűbb implantátumok, melyekre élethosszig tartó garanciát vállal a gyártó. A mellimplantátumok napjaink legtartósabb implantátumai, nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, formájuk kerek vagy csepp alakú, felszínük texturált vagy poliuretán bevonatú.
A mellnagyobbítás műtét során a plasztikai sebész választja ki a mellimplantátum behelyezésének módját a személyes adottságaid alapján. A mellimplantátum a mell alatt ejtett kis metszésen keresztül, a mellbimbó körüli bemetszésen át helyezhető be. Az implantátum kerülhet a meglévő mirigyállomány vagy a mellizomhártya alá. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, hogy szebben gyógyuljanak a hegek, és megkíméljünk a varratszedés kellemetlenségétől.

Mellnagyobbítás után

A mellnagyobbítás utáni időszakot minél kényelmesebbé tesszük számodra Intézetünkben, ahol egy éjszakát szükséges töltened. Plasztikai sebészed a mellműtét másnapján vízálló kötést tesz a sebekre, így zuhanyzás sem okoz gondot. A mellplasztika után 4 hétig speciális melltartót szükséges viselned, és legalább 2 hétig kíméld magad a megerőltető tevékenységektől. A mellnagyobbítás után 2 héttel fokozatosan visszatérhetsz megszokott életviteledhez, 3 hét után könnyű testmozgást is végezhetsz. A felszívódó varratoknak köszönhetően varratszedés nem szükséges, de a plasztikai sebészed által meghatározott időpontokban kontrollvizsgálatokon kell részt venned.
Mellplasztika után a mell végleges formáját fél év után nyeri el, a külső hegek 6 hónap alatt, a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás érdekében érdemes hegkezelő krémeket használnod. A mellműtét után vékony hegvonal marad bőrön, látható és nem látható helyeken, amelyek fokozatosan halványulnak.
A mellnagyobbításon átesett nők büszkék nőiességük megszépült szimbólumára, megnőtt önbizalmuk pozitív hatással van az élet minden területére.

Mellnagyobbítás képek

[envira-gallery id=”580″]

Időpont kérése

Címkék: , , , ,