Kombinált mellplasztika

budapest-mellplasztika-kombinalt-mellplasztika

A szülések, szoptatások, nagymértékű fogyások és hízások, az idő múlása még a korábban szép, telt mellekre is előnytelen hatással lehetnek, a bőr megnyúlik, a keblek teltsége csökken. A megereszkedett bőr korrigálására, a hiányzó volumen pótlására, esetleges aszimmetria megszüntetésére nyújt megoldást a kombinált mellplasztika.

Kombinált mellplasztika előtt

A kombinált mellplasztika előtt nélkülözhetetlen a plasztikai sebésszel való személyes találkozó. A konzultáció során a plasztikai sebész elmondja, milyen mellkorrekciót tart szükségesnek, megnézheted a különféle mellimplantátumokat, kipróbálhatod, hogy melyik mellimplantátum a legmegfelelőbb számodra. A plasztikai sebész az egyéni adottságaidat, a mell felépítését és az elképzeléseidet egyaránt figyelembe veszi a mellimplantátum méretének és típusának kiválasztásakor.

A mellplasztika előtt bizonyos vizsgálatokon szükséges részt venned, hogy fény derüljön esetleges egészségügyi problémáidra, amelyek befolyásolhatják a kombinált mellplasztikádat. Jó hír, hogy nemcsak a mellplasztika és a plasztikai konzultáció történik a Budapest Plasztikai Intézetben, hanem az előzetes vizsgálatok is.

Kombinált mellplasztika előtt a plasztikai sebész általában laborvizsgálatokat, EKG, röntgen, mellultrahang és mammográfia vizsgálatokat kér. A mellplasztika előtti napokban fontos a megfelelő életmód, hogy elősegítsd a gyógyulást: ne dohányozz, egyél könnyű ételeket, igyál sok folyadékot és fogyassz vitaminokat.

Kombinált mellplasztika műtét

A mellplasztika minden esetben altatásban történik, mely során a plasztikai sebész a megereszkedettségét megszünteti, a mell hiányzó térfogatát mellimplantátummal pótolja. A kombinált mellplasztika általában két – két és fél órát vesz igénybe. A Budapest Plasztikai Intézetben használt mellimplantátumok a legkorszerűbb implantátumok, melyekre élethosszig tartó garanciát vállal a gyártó. A mellimplantátumok napjaink legtartósabb implantátumai, nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, formájuk kerek vagy csepp alakú, felszínük texturált vagy poliuretán bevonatú.

A kombinált mellplasztika műtét során a plasztikai sebész választja ki a műtét technikájának módját a mell adottságai és szerkezete alapján. A kombinált mellplasztika során a plasztikai sebész a mellen, a mellbimbó körül és attól lefelé, függőleges irányban, és az emlőárokban ejt metszéseket. A szimmetria elérése érdekében eltávolítja a felesleges bőrszövetet és zsírszövetet, majd a mirigyállomány alá vagy a mellizom alá behelyezi a mellimplantátumokat. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, hogy szebben gyógyuljanak a hegek, és megkíméljünk a varratszedés kellemetlenségétől.

Kombinált mellplasztika után

A mellműtét utáni időszakot minél kényelmesebbé tesszük számodra Intézetünkben, ahol egy éjszakát szükséges töltened. Plasztikai sebészed a kombinált mellplasztika másnapján vízálló kötést tesz a sebekre, így a zuhanyzás sem okoz gondot. A mellplasztika után 8 hétig speciális melltartót szükséges viselned, és legalább 2 hétig kíméld magad a megerőltető tevékenységektől. A mellplasztika után 2 héttel fokozatosan visszatérhetsz megszokott életviteledhez, 3 hét után könnyű testmozgást is végezhetsz. A felszívódó varratoknak köszönhetően varratszedés nem szükséges, de a plasztikai sebészed által meghatározott időpontokban kontrollvizsgálatokon kell részt venned.

A kombinált mellplasztikát követően a mell végleges formáját fél év után nyeri el, a külső hegek 6 hónap alatt, a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás érdekében érdemes hegkezelő krémeket használnod. A kombinált mellplasztika után vékony hegvonal marad bőrön, látható és nem látható helyeken, amelyek fokozatosan halványulnak.

A kombinált mellplasztikán átesett hölgyek büszkék megszépült keblükre, kiegyensúlyozott magabiztosságuk és visszanyert önbizalmuk mutatja, hogy a mellplasztika eredménye az életük minden területére pozitív hatással van.

Kombinált mellplasztika képek

[envira-gallery id=”587″]

Időpont kérése

Címkék: , , , ,