Mellplasztika műtét

A mellplasztika a különböző mellplasztikai műtétek összefoglaló neve, amely nők esetében a mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, kombinált mellplasztika, rekonstrukciós mellplasztika, és a mellbimbón végzett műtéteket foglalja magában. Férfiak esetében is beszélünk mellplasztikáról, az erősebbik nemnél a gynecomastia és férfi mellizom nagyobbítás műtétek tartoznak a mellplasztika körébe.

Mellnagyobbítás

A mell a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma, természetes, hogy mindannyian csodás dekoltázsra vágyunk. A mellek méretének növelésére, az aszimmetria esetleges megszüntetésére, a gyermekvállalás után szükséges korrekciókra nyújt megoldást az implantátummal történő mellnagyobbítás.

Mellnagyobbítás bővebben »

Mellfelvarrás

Mellünk megváltozott formája sokunkat elégedetlenséggel tölt el, természetes, hogy mindannyian csodás keblekre vágyunk. A szülést követően, az idő múlásának vagy egyéni adottságoknak köszönhetően a rugalmasságából veszített bőr korrigálására, az aszimmetria esetleges megszüntetésére nyújt megoldást a mellfelvarrás.

Mellfelvarrás bővebben »

Mellkisebbítés

A túlzott méretű keblek ugyanúgy problémát jelenthetnek viselőjük számára, mint a kis mellek. Az aránytalan mellméret akár hát- és gerincfájdalmakat is okozhat, a lelki problémák és önbizalomhiány mellett. A nagy mellek testalkathoz arányos korrekciójára nyújt megoldást a mellkisebbítés.

Mellkisebbítés bővebben »

Kombinált mellplasztika

A szülések, szoptatások, nagymértékű fogyások és hízások, az idő múlása még a korábban szép, telt mellekre is előnytelen hatással lehetnek, a bőr megnyúlik, a keblek teltsége csökken. A megereszkedett bőr korrigálására, a hiányzó volumen pótlására, esetleges aszimmetria megszüntetésére nyújt megoldást a kombinált mellplasztika.

Kombinált mellplasztika bővebben »

Időpont kérése