Mellnagyobbítás ára

budapest-mellplasztika-mellnagyobbitas-ara

Mikor megszületik a döntés a vágyott mellnagyobbításról, nemcsak a plasztikai sebész és a klinika kiválasztása fontos, hanem az is, hogy az adott mellnagyobbítás ára mit foglal magában.

A mellnagyobbítás ára nálunk a következő szolgáltatásokat foglalja magában:

– Természetes eredményekre törekvő műtéti technika használata, mely személyre szabott, szövetkímélő és a páciens egyéni adottságait figyelembe vevő plasztikai sebészeti technika. Ennek köszönhetően a mellnagyobbítás műtéti ideje rövidebb, gyorsabb a felépülés, a hegek gyorsabban gyógyulnak és még a szövődmények is elkerülhetőbbek.

– Kiváló minőségű anyagok alkalmazása, melyek korszerű és biztonságos felszívódó varróanyagok, kötöző anyagok, egyéb fogyóanyagok, modern biztonságos gyógyszerek és vegyszerek (pl. fertőtlenítő).

– Világ vezető implantátumgyártóinak kiváló minőségű és biztonságos implantátumai. Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező vezető mellimplantátum gyártók minden implantátumra életre szóló termékgaranciát vállalnak. Az implantátumok CE minősítéssel és FDA minősítéssel rendelkeznek.

– A mellnagyobbítás altatási költsége, amely magában foglalja az altatóorvosi konzultációt a mellplasztika előtt, a mellműtét során az altatóorvosi és alatató szakasszisztensi közreműködést, továbbá a modern altatógépek és altatószerek használatát.

– A mellnagyobbítás műtét kórházi tartózkodása során alkalmazott gyógyszerek (szövődménymentes műtét során).

– A mellnagyobbítás után szükséges egy darab speciális kompressziós melltartót, mely kiváló minőségű, kizárólag mellplasztikai beavatkozásokhoz fejlesztett, folyamatosan ellenőrzött termék.

– Trombózis megelőzésére szolgáló rugalmas fásli.

– Magánkórházi tartózkodás költsége, amit elegáns, kétágyas szobákban biztosítunk, külön fürdőszobával, a következő felszereltséggel biztosítjuk: légkondicionáló, TV, WiFi, friss újságok, minibár, széf, papucs, fürdőköpeny, tisztálkodó szerekkel.

– Szigorú higiéniai előírásoknak felelünk meg: szobánkénti kézfertőtlenítők, naponta cserélt ágyneműk és törülközők, folyamatos takarítás és ellenőrzés biztosítása.

– A magánkórházi tartózkodás során szükséges állandó orvosi és nővéri felügyelet.

– A műtét utáni étkezési ellátás, amit minőségi étteremből rendelt a’la carte ételekből biztosítjuk.

Időpont kérése

Címkék: , , , , , , ,