Mellkisebbítés ára

budapest-mellplasztika-mellkisebbites-ara

Amikor megszületik az elhatározás a hőn áhított mellkisebbítésről, nemcsak a plasztikai sebész és a klinika kiválasztása fontos, hanem az is, hogy az adott mellkisebbítés ára mit tartalmaz és mit nem.

A mellkisebbítés ára Intézetünkben a következő szolgáltatásokat foglalja magában:

– Olyan természetes eredményekre törekvő plasztikai műtéti technika használata, mely személyre szabott, szövetkímélő és a páciens egyéni adottságait figyelembe vevő mellplasztikai sebészeti technika. Ezért a mellkisebbítés műtéti ideje megrövidül, gyorsabb a felépülés, a hegek gyógyulási ideje gyorsabb és a szövődmények jobban elkerülhetőbbek.

– Minőségi anyagok használata, ilyen például korszerű és biztonságos felszívódó varróanyagok, kötöző anyagok, egyéb fogyóanyagok, modern biztonságos gyógyszerek és vegyszerek (pl. fertőtlenítő).

– A mellkisebbítés altatási költsége, amely magában foglalja az altatóorvosi konzultációt a mellkisebbítés előtt, a mellplasztika során az alatóorvosi és szakasszisztensi közreműködést, valamint a modern altatógépek és altatószerek alkalmazását.

– A szövődménymentes mellkisebbítés kórházi tartózkodása során használt gyógyszerek.

– A mellkisebbítést követően szükséges egy darab kompressziós melltartó, amit kizárólag mellplasztikai beavatkozásokhoz fejlesztettek, kiváló minőségű és folyamatosan ellenőrzött termék.

– Trombózis megelőzésére szolgáló rugalmas fásli.

– A kórházi tartózkodás költsége, amit exkluzív, saját fürdőszobával rendelkező kétágyas szobában biztosítunk, amely a következő felszereltséggel rendelkezik: légkondicionáló, TV, WiFi, friss újságok, minibár, széf, papucs, fürdőköpeny, tisztálkodó szerekkel.

– Szigorú higiéniai előírásoknak felelünk meg: szobánkénti kézfertőtlenítők, naponta cserélt ágyneműk és törülközők, folyamatos takarítás és ellenőrzés biztosítása.

– A magánkórházi tartózkodás során szükséges folyamatos orvosi és nővéri felügyelet.

– A műtét utáni étkezési ellátás biztosítása, amit minőségi étteremből rendelt a’la carte ételekből kínáljuk.

Időpont kérése

Címkék: , , , , , ,