Mellfelvarrás ára

budapest-mellplasztika-mellfelvarras-ara

Mikor meghozzuk az elhatározást az áhított mellfelvarrásról, nemcsak a plasztikai sebész és a klinika kiválasztása fontos, hanem az is, hogy az adott mellfelvarrás ára mit tartalmaz és mit nem.

A mellfelvarrás ára Intézetünkben a következő szolgáltatásokat foglalja magában:

– Olyan természetes eredményekre törekvő műtéti technika használata, mely személyre szabott, szövetkímélő és az ügyfél egyéni adottságait figyelembe vevő mellplasztikai sebészeti technika. Ezért a mellfelvarrás műtéti ideje megrövidül, gyorsabb a felépülés, a hegek gyógyulási ideje lerövidül és a szövődmények jobban elkerülhetőbbek.

– Minőségi anyagok használata, ilyen például korszerű és biztonságos felszívódó varróanyagok, kötöző anyagok, egyéb fogyóanyagok, modern biztonságos gyógyszerek és vegyszerek (pl. fertőtlenítő).

– A mellfelvarrás altatási költsége, amely magában foglalja az altatóorvosi konzultációt a mellplasztika előtt, a mellfelvarrás során az orvosi és szakasszisztensi közreműködést, valamint a modern altatógépek és altatószerek alkalmazását.

– A szövődménymentes mellfelvarrás műtét kórházi tartózkodása során használt gyógyszerek.

– A mellfelvarrást követően szükséges egy darab kompressziós melltartót, amit kizárólag mellplasztikai beavatkozásokhoz fejlesztettek, kiváló minőségű és folyamatosan ellenőrzött termék.

– Trombózis megelőzésére szolgáló rugalmas fásli.

– A kórházi tartózkodás költsége, amit exkluzív, kétágyas szobában biztosítunk, saját fürdőszobával, és a következő felszereltséggel rendelkezik: légkondicionáló, TV, WiFi, friss újságok, minibár, széf, papucs, fürdőköpeny, tisztálkodó szerekkel.

– Szigorú higiéniai előírásoknak felelünk meg: szobánkénti kézfertőtlenítők, naponta cserélt ágyneműk és törülközők, folyamatos takarítás és ellenőrzés biztosítása.

– A magánkórházi tartózkodás során szükséges folyamatos orvosi és nővéri felügyelet.

– A műtét utáni étkezési ellátás biztosítása, amit minőségi étteremből rendelt a’ la carte ételekből kínáljuk.

Időpont kérése

Címkék: , , , , , ,