Kombinált mellplasztika ára

budapest-mellplasztika-kombinalt-mellplasztika-ara

Mikor megszületik az elhatározás a vágyott mellplasztikáról, fontos a plasztikai sebész és az intézet kiválasztása, de jelentős tényező a kombinált mellplasztika ára is. Ne feledjük, hogy orvosonként és klinikánként más és más szolgáltatásokat tartalmaz a mellplasztika ára.

A kombinált mellplasztika ára Intézetünkben a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

– Természetes eredményekre törekvő mellplasztika műtéti technika használata, mely egyénre szabott, szövetkímélő és az ügyfél személyes adottságait figyelembe vevő plasztikai sebészeti technika. Ennek köszönhetően a kombinált mellplasztika műtéti ideje rövidebb, gyorsabb a felépülés, a hegek is gyorsabban gyógyulnak, valamint a szövődmények is elkerülhetőbbek.

– Kiváló minőségű anyagok alkalmazása, melyek korszerű és biztonságos felszívódó varróanyagok, kötöző anyagok, egyéb fogyóanyagok, modern biztonságos gyógyszerek és vegyszerek (pl. fertőtlenítő).

– Világ vezető implantátumgyártóinak kiemelkedő minőségű és biztonságos mellimplantátumai. Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező vezető implantátum gyártók minden implantátumra életre szóló termékgaranciát vállalnak. Az általunk használt implantátumok mindegyike CE minősítéssel és FDA minősítéssel rendelkezik.

– A kombinált mellplasztika altatási díja, amely az altatóorvosi konzultációt is magában foglalja a mellplasztika előtt, a plasztikai beavatkozás során az altatóorvosi és altató szakasszisztensi közreműködést, valamint a modern altatógépek és altatószerek használatát.

– A mellplasztika kórházi tartózkodása során alkalmazott gyógyszerek alkalmazását (szövődménymentes műtét során).

– A mellplasztika után szükséges egy darab speciális kompressziós melltartót, mely kiváló minőségű, kizárólag mellplasztikai beavatkozásokhoz fejlesztett, folyamatosan ellenőrzött termék.

– Trombózis megelőzésére szolgáló rugalmas fásli.

– A kórházi tartózkodás, amit elegáns, kétágyas szobákban biztosítunk pácienseinknek. A szobák külön fürdőszobával és a következő felszereltséggel rendelkeznek: légkondicionáló, TV, WiFi, friss újságok, minibár, széf, papucs, fürdőköpeny, tisztálkodó szerekkel.

– Szigorú higiéniai előírásoknak felelünk meg: szobánkénti kézfertőtlenítők, naponta cserélt ágyneműk és törülközők, folyamatos takarítás és ellenőrzés biztosítása.

– A magánkórházi tartózkodás során szükséges állandó orvosi és nővéri felügyelet biztosítása.

– A kombinált mellplasztika utáni étkezési ellátás, amit minőségi étteremből rendelt a’ la carte ételekből biztosítjuk.

Időpont kérése

Címkék: , , , , , ,