Mellplasztika ára

Legyen szó mellnagyobbításról, mellkisebbítésről, mellfelvarrásról vagy akár kombinált mellplasztikáról, a mellplasztika ára meghatározást több tényező is befolyásolja. A mellplasztikai műtéten részt vevő személy egyéni adottságai, hogy mennyire komplikált a beavatkozás, kombinált eljárás alkalmazása, illetve a felhasznált implantátum típusa. Ezért egyéni árakkal dolgozunk, amit plasztikai sebészünk a személyes konzultáció után határoz meg.

Mellnagyobbítás ára

Mikor megszületik a döntés a vágyott mellnagyobbításról, nemcsak a plasztikai sebész és a klinika kiválasztása fontos, hanem az is, hogy az adott mellnagyobbítás ára mit foglal magában.

A mellnagyobbítás ára nálunk a következő szolgáltatásokat foglalja magában:

Mellnagyobbítás ára bővebben »

Mellfelvarrás ára

Mikor meghozzuk az elhatározást az áhított mellfelvarrásról, nemcsak a plasztikai sebész és a klinika kiválasztása fontos, hanem az is, hogy az adott mellfelvarrás ára mit tartalmaz és mit nem.

A mellfelvarrás ára Intézetünkben a következő szolgáltatásokat foglalja magában:

Mellfelvarrás ára bővebben »

Mellkisebbítés ára

Amikor megszületik az elhatározás a hőn áhított mellkisebbítésről, nemcsak a plasztikai sebész és a klinika kiválasztása fontos, hanem az is, hogy az adott mellkisebbítés ára mit tartalmaz és mit nem.

A mellkisebbítés ára Intézetünkben a következő szolgáltatásokat foglalja magában:

Mellkisebbítés ára bővebben »

Kombinált mellplasztika ára

Mikor megszületik az elhatározás a vágyott mellplasztikáról, fontos a plasztikai sebész és az intézet kiválasztása, de jelentős tényező a kombinált mellplasztika ára is. Ne feledjük, hogy orvosonként és klinikánként más és más szolgáltatásokat tartalmaz a mellplasztika ára.

A kombinált mellplasztika ára Intézetünkben a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

Kombinált mellplasztika ára bővebben »

Időpont kérése