Top 3 melltípus, ami lenyűgözi a férfiakat

Már azt is nehéz meghatározni, hogy mennyi jól megkülönböztethető női melltípus van, mert eltér a szakértők véleménye: vannak, akik úgy vélik, hogy minimum 12. Mások szerint inkább 9, míg van, aki szerint alig 7 féle melltípus létezik, persze sok különböző méretben, apróbb eltérésekkel. Legyen bármennyi is, örök kérdés, hogy melyek azok a melltípusok, amiket szeretnek a férfiak?

Amikor tényleg nem fontos a méret

Van, amikor a méret tényleg nem lényeg: bár a legtöbb kisebb mellű hölgy nagyobbat szeretne – miközben sok dús keblű inkább örülne egy kicsit kisebbnek – egy kutatás rámutatott arra, hogy a férfiaknak sokkal jobban számít a mell alakja, formája, mint a mérete. De ha ez igaz, akkor vajon miért akad meg a legtöbb férfi szeme egy-egy attraktív dekoltázson? A cikk végén azt is megmondjuk, de addig is keressük meg a választ a kínzó kérdésre: milyen melltípusokat szeretnek a férfiak? Mi az, amelyik tetszik nekik?

A pszichológia fura játéka

A pszichológia egyik alapfogalma az önbeteljesítő jóslat. A működése egyszerű: egy eredetileg hamis állítás olyan változást indít el a viselkedésben, ami miatt igazzá válik: tehát beteljesíti önmagát. Az, hogy a férfiak szeretik a nagy melleket, egy önbeteljesítő jóslat. Máris mondjuk, miért.

A legtöbb nő úgy véli, hogy a férfiak nagy része szereti a nagy melleket, ezért ha nagy méretekkel rendelkeznek, akkor ezek a hölgyek eleve bátrabbak. Mivel a férfiak azt látják, hogy nagyon sok a nagy (akár extrém) méretekkel rendelkező hölgy, ezért a nagyobb jobban fog nekik tetszeni, kívánatosabbnak tartják és érdekesebbnek. Mindaddig, míg egy ilyen tanulmány rá nem világít arra, hogy a férfiak nem a nagyot, hanem a szép formát keresik és azért rajonganak.

Ezt mondja több száz férfi: a kedvelt melltípusok

A tanulmány (amire már többször hivatkoztunk a cikkben) az Evolution magazinban jelent meg, és a kutatás számtalan érdekességet hozott. A legelső (talán meglepő) eredmény az, amit már leírtunk: a mell mérete nem különösebben fontos: ha „kicsi” a melle egy nőnek, az egyáltalán nem gond a férfiaknak, főleg azért, mert a „kicsi” relatív.

A kutatás azon része sem okozott meglepetést, hogy a férfiak azokat a melleket preferálták, amelyek láthatóan „keményebbek, fiatalosabbak, és rugalmasabbak” voltak, azokhoz képest, melyek megereszkedettebbek, veszítettek rugalmasságukból, lógtak. Itt árnyalta a képet, hogy a férfiak megengedőbbek voltak, és szebbnek látták a nagyobb, de nem teljesen fiatalos melleket azokkal szemben, melyek kicsik és kevésbé feszesek.

Ennél meglepőbb az, hogy a férfiak a melleket „részletekben” vizsgálják, és fontos nekik a mellbimbó, annak mérete, formája, alakja, illetve az, hogy a mellbimbó „illjen” a mellekhez. Azt, hogy egy mell mennyire van megereszkedve a legtöbb férfi a bimbó mellhez viszonyított helyzetéből állapítja meg.

Beszéljünk akkor a tökéletes mellméretről! A férfiak nagy része nem tudja értelmezni a különböző mellméreteket, kosarakat, számokat: azt állítják, hogy a „közepes” méretű melleket részesítik előnyben. A közepes (ahogy a kicsi esetében már leírtuk) egy arányszám: azt mutatja meg, hogy a test egyéb méreteihez képest a mell mekkora. És ebben a pillanatban meg is válaszoljuk a cikk elején feltett kérdést: a férfiak azért nézik meg a „hatalmas” melleket, mert különleges, mindenképp észreveszik.

A melltípus rangsor: a top 3 mell, ami lenyűgözi a férfiakat

Az abszolút első a „kerek” melltípus. A legtöbb férfi az első helyre tette. Akkor vannak kerek mellei egy nőnek, ha valóban kör alakúak, a bimbó középen, vagy nagyjából középen helyezkedik el, és a mellek olyanok, mintha tükörképei lennének egymásnak, mintha a kettő mell ugyanolyan lenne. Ez a forma a férfiak kedvence. A kerek mellek szinte összeérnek.

A második helyen a „könnycsepp” alakú mellek kerültek. Pontosan olyanok, mint ahogy most elképzelte, mint egy könnycsepp. Természetesen ebben az esetben is a rugalmasság és a feszesség kiemelt figyelmet kap.

A barack, és a harang: a harmadik, és a negyedik helyezett között olyan árnyalatnyi különbségek vannak csak, hogy egyszerűbb megosztani a bronzérmet: a barack/alma alakú mellekért éppúgy rajonganak a férfiak, mint a harang alakú mellekért.
Akkor most mit is szeretnek pontosan?

Ha a férfiaknak szinte mindegy, hogy kicsi, vagy nagy (mert ez relatív) az, hogy milyen az alakja (mert kis híján mindent szeretnek), akkor tulajdonképpen mit szeretnek? A válasz egyszerű: a férfiak azokért a mellekért rajonganak, amelyek fiatalosak, élettel telik, feszesek, ezt pedig, ha szükséges el lehet érni mellfelvarrással, mellnagyobbítással, és mellkisebbítéssel is. Kérjen időpontot egy ingyenes plasztika konzultációra!

Időpont kérése